12/02/2018 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ » ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Κ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ.

Πηγή: http://alfeiospotamos.gr/?p=32438

ΠΑΤΡΑ. ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΟΝ/ΛΕΣ ΠΛΗΜ/ΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΗ & ΚΟΥΡΜΟΥΣΗ. ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ


ΣΤΙΣ 12-02-2018 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ » ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Κ. ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΗΣΑΝ Ο ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ… «ΔΗΛΩΣΕΙΣ» ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ, Κ.Κ. ΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΔΟΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΒΑΪΑΣ ΡΟΥΓΚΛΙΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ. ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΝΙΚΗΦΟΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΤΙΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΤΥΧΕ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ 28-2-2018.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΘ΄ ΥΛΗΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ -ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΩΝ Κ. ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΕΣ . . ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ .
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ..
ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 30/4/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

[… ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΕΤΙΑΣ. ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.. ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ. ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ Ή ΕΓΩ… ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ… «ΕΛΑ ΜΩΡΕ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΩΡΕ…ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ…» ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΖΙ, ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΛΑ ΜΟΥ ΤΡΩΓΑΜΕ ΠΙΝΑΜΕ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ. ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! ΑΦΙΕΡΩΣΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ. ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΑΧΥΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟ. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Ή ΟΧΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ 1000-2ΟΟΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΕΠΙ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, Ή 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ή 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ. ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΩ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. ΗΔΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ.ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ.. ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ… ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ;». «ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ..». ΑΡΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ: ΑΔΕΡΦΕ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ …ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ.. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ. Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ..

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΗ Η ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΩ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .. ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ.. ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…ΜΕΤΑ ΜΠΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ «ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΤΥΧΕΣ…». Ε, ΑΤΥΧΕΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕΣ ΠΡΙΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΓΑΜΕ ΣΤΟΥΣ 4-6 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΠΟΣΟ ΑΤΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ; ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΥΧΗΣΕΣ; ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.. ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙΝΑ ΕΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ… ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ…ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ 10.000 ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ…ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ. ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΚΙ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ, ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ! ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΟ.

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΛΕΩ… ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΑΔΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΚΡΕΜΜΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΩΣΕΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΑΖΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.. ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ; ΩΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ; ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΥΚΟΛΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΑΖΕΙ ΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΒΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΥΡΙΟΙ! …]