14-3-2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ                 Καβάλα 14/03/2019

Με αφορμή δημοσιεύματα και σχόλια σε ραδιοφωνικό σταθμό σε ότι αφορά την Ελλήνων

Συνέλευσις θέλω να επιστήσω την προσοχή στους επίδοξους υποψήφιους της τοπικής αυτοδιοίκησης ότι  η απαξίωση  ο χλευασμός και η διασπορά ψευδών ειδήσεων σε ότι αφορά τις αποδεδειγμένες

προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς όλους τους Έλληνες έχει  ποινικές και αστικές ευθύνες.

Ο  Πρόεδρος του Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις είναι σε  προσωρινή κράτηση πολίτικης ομηρίας και αντί να θυμώσετε για την αδικία που εισπράττει , εσείς μιλάτε για καταδίκη, παραβλέποντας το τεκμήριο της αθωότητας ,πόσο μάλλον για κατηγορίες  επί των οποίων η δικαιοσύνη αθώωσε και δικαίωσε τον Αρτέμη Σώρρα .

Υποψήφιε Δημοτικέ Σύμβουλε ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ τα 600 δις  δεν είναι ακραία!  Δυο δικαστικές αποφάσεις τα επιβεβαιώνουν επί πέντε συναπτά έτη στους Κρατικούς Προϋπολογισμούς.

  • Ο Άρτεμης Σώρρας είναι με τους Έλληνες οι οποίοι δημιούργησαν τον Πολίτικο Φορέα

Ελλήνων Συνέλευσις  ( αριθ.πρωτ 6199/4-9-2015) με στόχο και σκοπό την Οικονομική

Απελευθέρωση  όλων των  Ελλήνων  Ανθρώπων , όταν οι  Έλληνες πάρουν την

Διακυβέρνηση της χώρας διότι το πάρων πολίτικο σύστημα με τα φερέφωνα τους, χλευάζουν και απαξιώνουν εντέχνως κρατώντας σε απόσταση τους ’Έλληνες από τον αποδεδειγμένο πλούτο τους .

  • Τα 2,3 τρις υπέρ των δήμων από την Παγκόσμια Τράπεζα με ανάθεση κρατικής εντολής         δημαρχών από το 2013  με ανέγκλητο μεταθανάτιο πληρεξούσιο και εγγυήσεις του Αρτέμη Σώρρα .
  • Δωρεά 8 μετοχών της Τράπεζας Ανατολής άξιας 5,5 τρις με επιβολή 27 δις φόρου από το

Υπουργείο Οικονομικών και με Κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Όποιος δημοσιογράφος , πολιτικός ,πολίτης θέλει περισσότερα στοιχεία ,αποδείξεις των ανωτέρω είμαστε στην διάθεση τους .

Άρα όποιος από εδώ και πέρα , λοιδορήσει , χλευάσει ,απαξιώσει κάτι από τα παραπάνω  θα έχει να κάνει με την δικαιοσύνη.

 

Ο Αν. Εκπρόσωπος Τύπου

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΜΤΣΟΣ

Κατεβάστε το αρχείο σε μορφή PDF